Colin Seymore Jr., der er direktør for Skaldyrshovedstaden i Nykøbing glæder sig over, at der er kommet mere fokus på Limfjordens Guld i form af bl.a. østers og muslinger.
I mange år har Landbrug og Fødevarer kåret Årets Ret med Gris. Som omtalt i går kommer der nu en lignende konkurrence for fisk og skaldyr.
– Jeg er super glad for den kraftigt stigende opmærksomhed der er på højkvalitetsskaldyr fra Limfjorden og fisk fra danske farvande, som de kreative danske kokke rundt om i landet finder stor glæde og stolthed i at bruge.
‘Årets Ret med Fisk & Skaldyr’ hylder en kok og restaurant i Danmark, der har formået at skabe en unik ret med fisk eller skaldyr. Derudover skal konkurrencen inspirere danskerne til at spise mere fisk ved at vise, hvordan man kan lave nye og smagfulde retter med fisk og skaldyr.
I forbindelse med prisuddelingen i København på mandag byder dagen også på nogle af de mest udsøgte og eksklusive råvarer, der er udvalgt af toppen af den danske restaurantscene.
– Til selve uddelingen vil Svend Bonde fra Glyngeøre Shellfish uddele smagsprøver på Limfjordsøsters til de forhåbentligt mange fremmødte, fortæller Colin Seymore Jr.
LÆS OGSÅ:
Foto: Glyngøre Shellfish