Michelinkok fra Thy åbner “pop-up restaurant” 8.000 km væk

Michelin-kokken Wassim Hallal, der har stærke rødder i Thy, åbner en toprestaurant på en lille ø i Maldiverne til februar næste år og tre måneder frem.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Der er tale om en midlertidig restaurant i udlandet, mens Wassims nuværende Michelin-restaurant Frederikshøj i Aarhus totalrenoveres, og ifølge Wassim kommer til at “byde på sindssyge detaljer”.

Mens Frederikshøj er lukket, har restaurantens søsterrestaurant Anx åben til frokost, og som Michelin restaurant om aftenen.

Har man fået lyst til at booke et bord hos Wassim Hallal på Maldiverne, kan man godt skyde en hvid pil efter den oplevelse.

“Vi skal være på en lille ø med et lille resort og ganske få restauranter, hvor folk har booket deres ophold flere år i forvejen”, siger Wassim Hallal til Aarhus Stiftstidende.

Forfatter
Top