Program klar til Østers- & Muslingepremieren 2025

Mangler du en julegave, kan du allerede nu købe billetter til Østers- & Muslingepremieren 2025, der blandt andet byder på Tjener Battle, DM i Østersåbning, DM i Champagnesamling og masser af mad.

Arrangementet foregår weekenden 10.-11. oktober 2025 i Sparekassen Thy Arena Mors.

Tjener Battle med LimfjordsGourmet fra Limfjordens Hus
Fredag aften kan man deltage i den eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række Københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjorden Hus i 2020.   

Aftenen byder på velkomst med snacks, 4-retters menu og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt.

Tjenere deltager i en Tjener-Battle og bliver bedømt af et dommerteam, mens de er gæsternes vært ved bordet. Tjenerne vælger som en del af konkurrencen vinmenuen fra H.J. Hansen Vin. Tjener-Battlen holdes i samarbejde med Kokkeforeningen Danmark. 

Østers- & Muslingepremieren i Arenaen
Her kan du fra 12.00 smage på sæsonens første østers og muslinger, som er tilberedt af Limfjordsegnens gourmetkokke. Kom fordi du elsker østers og muslinger eller for at smage for første gang. Østersbaren og salg af tastings ved Limfjordskokkene åbner kl. 12.15. Smag friskåbnede østers og champagne fra Danmarksmesterskaberne i Østersåbning og Champagnesabling.

Program lørdag kl 10.30-15.30

10.30 Åben kutter – landing af østers – smagsprøver, Kajen, Havnen, Nykøbing Mors
11.30 Sparekassen Thy Arena | Mors åbner, gratis entré
12.00 Åbningstaler
12.00 Limfjords-Lunch (kræver billet)
12.15 Salg af tastings ved Limfjordskokkene
12.15 Østersbaren åbner
13.00 DM i Champagnesabling og DM i Østersåbning – forrunder for seniorer og finaler for juniorer
15.00 Kåring af finalisterne for senior og præmieoverrækkelse for juniorer
15.30 Tak for nu – vi ses i aften

Langbordsmiddag med skaldyr og DM i Østersåbning og Champagnesabling

Overvær finalerne i DM i Østersåbning og Champagnesabling, og nyd en dejlig langbordsmiddag lørdag aften i Arenaen. Der er festlig stemning og livemusik, når de nye Danmarksmestre bliver fundet.

Skaldyrsfadene og desserten er tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb fra Restaurant Limfjordens Hus. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række Københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjorden Hus i 2020.  

Program lørdag aften

17.30 Arenaen åbner for gæster med billet til langbordsmiddag
17.30 Velkomst – åbningstaler
18.45 Arenaen åbner for gæster uden billet, gratis entré, baren er åben
19.00 Præsentation af finaledeltagerne
19.30 DM i Østersåbning – Finale
20.30 DM i Champagnesabling – Finale
21.30 Præmieoverrækkelse
21.45 Livemusik 
23.30 Tak for i aften

Bestil billetter og ophold på www.skaldyrskysterne.dk

Forfatter
Top