Regional Madkultur Thy-Mors inviterer til FoodSafari på Mors på søndag, hvor deltagerne kommer med ud og besøger nogle af medlemmerne og får et kig bag kulisserne.
Turen går til Sallingsund Færgekros legendariske vinkælder, og deltagerne for historien om hvordan olien fra Morsø Oliemølle bliver til. Derudover bliver der mulighed for at hilse på lammene der går og græsser på Morsø Lam’s marker.
Program
12.00 Vi spiser frokost på Sallingsund Færgekro og krofatter Jens-Peter Skov viser og fortæller om kroens legendariske vinkælder. Der bliver et par smagsprøver på den gode vin.
Adresse: Sallingsund Færgekro, Sallingsundvej 104, Nykøbing.
14.00 Carsten Fomsgaard byder velkommen på Morsø Oliemølle og fortæller om oliens vej fra rapsmark til flaske. Vi får lov at smage på de lækre olier med forskellige smage.
Adresse: Solbjerghedevej 14, Erslev
15.30 Hos Leif Andersen på Nordmors skal vi ud og hilse på lammene på marken, og han fortæller om sine Romneytex lam, der afgræsser de smukke molerbakker ved Mosebjerg på Mors.Mødested: Molervej 4, Erslev
16.30 Tak for i dag.
Det er dog værd at bemærke, at sidste frist for tilmelding udløber idag. Tilmelding kan ske HER