Der er lagt op til et spændende arrangement på Dansk Skaldyrcenter fredag den 1. oktober under temaet Fra Fjord til Bord.
Arrangementet begynder med en rundvisning på Dansk Skaldyrcenter.
– Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være ressourcer, der er ude i fjorden, og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse, fortæller turistchef Bente Kristensen.
Herefter går turen ud i Dansk Skaldyrscenters køkken, hvor der er mulighed for at smage på små skaldyrsretter og tang fra Limfjorden.
– De tilberedte retter kan erstatte aftensmaden denne aften, tilføjer turistchef Bente Kristensen.
Arrangementet starter kl. 18.00 med ca. 1 times rundvisning, hvorefter der tilbringes en times tid i køkkenet.
Tilmelding er nødvendigt senest den 30.9. til Morsø Turistbureau, tlf. 97720488 eller book din billet online på www.visitmors.dk.