Der venter fire forrygende dage, når Hanstholm Havn igen afholder Fisken på Disken torsdag til søndag i denne uge.
Der inviteres indenfor på Kai Lindbergs Gade 39, hvor der vil være gratis entre.
Der vil være mulighed for at dufte, smage og mærke. Desuden er det muligt at købe fisk, som du på stedet kan lære at filetere. Fisken kan du så tage med videre til kokkene, som viser hvordan du kan tilberede fisken på alle mulige tænkelige måder.
En af kokkene, som vil være til stede er Jesper Krabbe. Han har flere års erfaring fra Henne Kirkeby Kro og to Michelin-stjerner. I Hanstholm vil han lave mad over bål, som har været hans store passion de seneste år.
Også kokken Christine Bille Nielsen er en del af køkkenholdet i Hanstholm. Hun har tidligere arbejdet på Era Ora og Søllerød Kro, som også har en Michelin-stjerne. I dag er hun madskribent og foodstylist.
Pladsen er åben torsdag, fredag og lørdag kl. 11 – 21 samt søndag kl. 11 – 16.
Se hele programmet HER.