Helt ude på den alleryderste pynt af molen i Glyngøre ligger restauranten Limfjordens Hus.
Restauratør Daniel Justesen har tidligere vundet prisen som Årets Iværksætter ved Skive Awards og i år løb restauranten med prisen som Årets Restauration, ligesom Limfjordens Hus er en af Vestjyllands bedst anmeldte restauranter.
-Hele holdet er selvfølgelig mega stolte, når vi vinder priser og får gode anmeldelser, fortæller Daniel Justesen og understreger det laver aldersgennemsnit blandt medarbejderne på kun 24 år.
– Jeg selv var kun 24, da jeg overtog restauranten, og min restaurantchef fik jobbet som kun 21-årig. Hun var i øvrigt i top 3 til Skive Awards indenfor ”Årets Medarbejder”.
Daniel Justesen har haft stor succes siden han overtog forpagtningen af Limfjordens Hus i 2015 og han mener at vide, hvordan succesen er opstået:
-Selvfølgelig handler det også om, at vi tilbyder uformel gourmetmad til priser, hvor alle kan være med, men også at vi går op i lokale råvarer, samarbejdet med lokale småleverandører og efterhånden leverer en del mad ud af huset til fester. Det er heller ikke uvæsentligt, at lokale leverandører kan sælge deres råvarer fra haven/gården til os, hvis de har mere end de selv kan bruge og at vi har en specialbutik, der sælger lokale råvarer og hjemmelavede specialiteter, ligesom vi pt er det eneste sted i Salling og på Mors, der har fast salg af ferske fisk, konstaterer han.
Daniel Justesen fortæller, at holdånden på Limfjordens Hus er unik og at det unge team elsker at udfordre hinanden og løfte i flok.
– Der findes ikke noget jeg, men kun et vi i Limfjordens Hus, understreger han og slutter med et citat fra én af sine medarbejdere:
– Vi er ikke kun hinandens kollegaer, men lige så meget et lille hjem med en lille familie, hvor vi anerkender, støtter og udvikles både sammen og individuelt. Et sted, hvor vi ønsker at vores gæster skal være lige så glade for at være og besøge, som vi selv er.
Foto: Limfjordens Hus