Er man kok, køkkenmedarbejder eller blot helt almindelig gastro-interesseret, skal man kigge forbi Nordic Food College mandag den 12. september, hvor stjernekokken Anika Madsen deler ud af sine gastronomiske guldkorn. Hun vil med temaet ‘Det grønne køkken’ fremtrylle lækre retter med lokale grøntsager og skaldyr i selskab med arrangementets deltagere.
Anika Madsen er én af mange stjernekokke, som Regional Madkultur Thy-Mors har hentet til området for at inspirere både kokke, køkkenmedarbejdere og andre gastro-interesserede. I foråret stod den på fint besøg fra to lokale kokke, Nicolas Min Jørgensen fra Restaurant Tri i Agger og Emilie Qvist Kjærgaard fra Medvind.
Anika Madsen er køkkenchef på Restaurant Fasangården på Frederiksberg, og hendes madstil har rødder i det nordiske køkken med smage og teknikker fra alle fire verdenshjørner. Sæsonen og lokale producenter er altid udgangspunktet for hendes menu. Denne aften vil hun dele ud af sin viden og begejstring for det grønne køkken, og alle er velkomne til at deltage.
I løbet af aftenen anretter deltagerne en snack og to retter, som spises i fællesskab. Til slut rundes aftenen af med spørgsmål og snak om, hvordan råvarerne er brugt, og hvordan der er arbejdet med grundsmagene.
Kurset foregår på Nordic Food College og er for alle kokke, køkkenmedarbejdere og gastro-interesserede, og man behøver ikke at være medlem af Regional Madkultur Thy-Mors for at deltage.
Tilmeld dig her.
Foto: Pressefoto