Regional Madkultur Thy-Mors får i årets løb besøg af en række stjernekokke, som skal inspirere kokke og gastrointeresserede thy- og morsingboer.
Mandag og tirsdag i næste uge vil den lokale stjernekok Emilie Qvist Kjærgaard holde både en masterclass for kokke og et kokkekursus for almindeligt gastrointeresserede folk.
Emilie Qvist Kjærgaard er opvokset på et økologisk landbrug på Livø og har været kokkeelev på Hotel & Restaurantsolen i København. Hun har været elev på den anerkendte, selvforsynende farm-to-table restaurant Blue Hill at Stone Barns nord for New York. Herhjemme har hun været i lære på Amass i København, men hun afbrød sin uddannelse for at åbne Medvind i Hanstholm sidste forår.
Du kan læse mere om både masterclass og kokkekursus samt tilmelde dig HER.
Alle er velkomne også selv om man ikke er medlem af Regional Madkultur Thy-Mors.
LÆS OGSÅ:
Køkkenchef med Michelin-erfaring åbner fiske-spisested i Hantsholm
Pressefoto