I dag er det præcis 5 år siden kantinen hos Thy-Mors HF & VUC fik tildelt det økologiske spisemærke i sølv.
Det fejres i dag med flag, balloner og gratis kogebøger til skolens kursister. Kogebogen blev lavet af kantineleder, Andrea D’Ovidio, tilbage i 2014, hvor projektet om en økologisk kantine startede.
– Hos Thy-Mors HF & VUC tror vi på, at god og sund mad er en af forudsætningerne for at have det godt her i livet – både i forhold til velvære og i høj grad i forhold til at det er nemmere at lære noget, når man føler sig godt tilpas, skriver skolen i en pressemeddelelse.
– Vi er meget stolte af, at vores kantine som den første i Nordvestjylland blev tildelt det økologiske spisemærke i sølv – beviset på, at 60-90% af skolens mad- og drikkevarer nu er økologiske. Samtidig er Thy-Mors HF & VUC den eneste VUC i hele Danmark som har opnået sølvmærket i økologi.