Når Alive Festival i Thisted løber af stablen i næste måned er ét af fokusområderne bæredygtighed – også når det kommer til det kulinariske der i år kommer til at bære præg af lokale råvarer, herunder Limfjordsmuslinger.
– Lokale råvarer er vigtige for Alive Festival både med tanke på miljøet, og fordi vi gerne vil vise især vores mange tilrejsende gæster, hvad Thy har at byde på af højkvalitetsfødevarer, siger arrangør Christian Søndergaard Nielsen.
Endnu flere lokale dråber
I cocktailbaren er de våde varer i år endnu mere lokale end nogensinde før. Der blandes cocktails med saft fra Thy Økobær og Thisted Bryghus, og så er der trademark-cocktailen, White Russian, der i år laves med mælk og spiritus fra Gyrupgaard.
Som altid er øllet fra Thisted Bryghus, og gæsterne som vanlig få både gamle kendinge og nye varianter:
– Vores Bryghusbar er helt vildt populær, for her kan du købe smagsprøver og lave din egen ølsmagning, mens du ser koncert, fortæller Christian Søndergaard Nielsen.
Derudover vil der desuden også være en vinbar med et bredt udvalg af bl.a. økologiske vine.
Alive Festival løber af stablen den 15.-17. august.
LÆS OGSÅ: