Af forskellige årsager har ejerkredsen bag Steenbergs Hotel & Brasserie valgt at sætte Brasseriet (a la carte restauranten) på pause.
”Vi er de seneste 2 år nået langt med Steenbergs Hotel & Brasserie. Vi har en fantastisk lokal opbakning til hotellet, bl.a. fra virksomhederne, teatre, Kulturmødet, Kommunen og Turistkontoret. Det er vi meget glade for, og vi ved fra gæsternes tilbagemeldinger, at både hotel- og madoplevelsen i restauranten har været god” fortæller Jens H. Pedersen.
Trods dette har ejerkredsen valgt at lukke dørene til restauranten – i hvert fald for nu.
Faktum er, at hotelchef Peter Schyrum per 1. maj efter eget valg har ønsket at søge nye udfordringer. Dertil kommer, at man over hele kalenderåret har for få spisende gæster.
Per 1. juli har Morten Christoffersen takket ja tak til opgaven som hotelchef.
Morten er en del af det nuværende team omkring morgenmaden og køkkenet, og han dermed kendt med huset og hotelgæsterne. Annemette Pontoppidan er med til at sikre en god overlevering til Morten og stopper herefter pr. 1. juli.
Den 24. juni er sidste åbningsdag i Brasseriet, hvorefter indløsning af gavekort sker ved henvendelse til hotellet.
Restauranten vil blive brugt til at afvikle planlagte arrangementer hen over sommeren.
”Vi fortætter med at udvikle hotellet og har senest etableret et barområde, som fremadrettet bliver en ”trust-bar”. Vi vil søge samarbejde med andre lokale aktører omkring oplevelser og hotelophold, ja i det hele taget er vi klar til at gribe bolde fra flere retninger. Kom der f.eks. en seriøs henvendelse fra en mulig forpagter til restauranten i morgen, så er vi klar til at rykke hurtigt. Andre muligheder kunne være en ”pop-up” restaurant ligesom selskaber eller kokke med selskaber kunne leje sig ind i vores topmoderne køkken. Mulighederne er mange, og vi ser positivt på fremtiden fra vores skønne plet på havnen i Nykøbing Mors” slutter Jens H. Pedersen.