Superkokken Mette fra Mors bliver en del af Wine & Dine

Når de godt 120 gæster sætter sig til rette i teltet, når der på fredag arrangeres ”Wine & Dine” til Østers- & Muslingepremieren på Mors, venter der sig smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Det er nemlig lykkedes at få topkokken Mette Dahlgaard, der til dagligt er gastronomisk chef på Restaurant Gemyse i Tivoli, til at stå for gourmetmiddagen sammen med Jens Peter Skov fra Sallingsund Færgekro.

– Vi taler en af landets mest spændende og bedste kokke. Hun har bragt Gemyse i Tivoli i København op i toppen af økologiske og grønne restauranter ikke bare i Danmark men også udlandet. Det bliver uden tvivl en fantastisk oplevelse, siger direktør for Skaldyrshovedstaden Colin John Seymour Jr.

Mette Dahlgaard stammer fra Nykøbing, og har en bachelor i ernæring og sundhed fra Suhrs Seminarium i København og har arbejdet som produktudvikler i udviklingskøkkenet hos Aarstiderne på Krogerup Avlsgård. I 2007 gik hun i kokkelære hos Bo Bech på Restaurant Paustian og blev i 2010 udlært fra Søllerød Kro under køkkenchef Jakob de Neergaard. Herefter var hun kok og siden køkkenchef hos Bo Bech på Restaurant Geist. Efter en kort visit i 2017 hos Meyers blev hun samme år gastronomisk chef på Restaurant Gemyse i Tivoli.

Mette Dahlgaard tager over efter Anita Klemensen, der i en årrække har henrykket deltagerne ved ”Wine & Dine-arrangementet” sammen med Jens Peter Skov.

– Fredag aftens ”Wine & Dine” plejer at være udsolgt og det tegner alt også til i år, siger Colin John Seymour Jr.

LÆS OGSÅ:

Østers- og Muslingepremieren byder på masser af oplevelser

 

Forfatter

Related posts

Top