THY WHISKY : Andreas & Co. glæder sig til den 29. december

Selvom julefreden har sænket sig over Gyrupgård ved Snedsted, og den sidste julehandel hos Thy Whiskey ikke helt er overstået, har Andreas Poulsen og resten af holdet øjnene rettet imod den 29. december.

“For den 29. december er efterhånden en af årets vigtigste dage hos os. Der holder vi vores Online Julesmagning. Og tænk sig, mere end 1250 smagesæt – 8700 små flasker – er sendt ud. Vi skal alle sidde sammen og smage på det. Wow!, lyder det fra Andreas i en julehilsen til whisky-elskere over hele landet.

Han er stolt over den kommende smagning.

“Jeg synes, det er den bedste smagning vi endnu har afholdt. Gode unikke whiskyer hele vejen rundt og med det til fælles, at de sammen og hver for sig fortæller noget om hvor smagen i whisky opstår”, siger han.

Der er særligt en ting han glæder sig til.

“Vi har nemlig premiere på 365 flasker af en ny whisky, helt ulig nogen anden: CARAMEL MALT.
Jeg elsker karamel malt! De brændte varme noter fra ristede malt resulterer udsædvanlig fyldig dram. Når det kombineres med gamle PX- og Oloroso-sherryfade, giver det nærmest associationer til rigtig god fadlagret rom, som bare indbyder til brændeovn og mørke vinteraftener. Den har også premiere efter smagningen, men i begrænset antal”, fortæller Andreas Poulsen.

Køb den nye whisky her.

Du kan iøvrigt allerede nu glæde dig til Thy Whisky Festival, der allerede har startet billetsalget. Læs mere i artiklen nedenfor.

Foto : Thy Whisky

Forfatter
Top