Lørdag d. 14. juni samler Thy Whisky deres bedste venner fra gastro, whisky og kornverdenen til en dag fuld af oplevelser på gården Gyrup ved Snedsted.
Festivalen er en kombination af oplevelser på gårdsplads og i destilleri, smagesessioner, de bedste foodtrucks fra Thy, friskbrygget øl fra Danmarks bedste bryggere, workshops, naturoplevelser og en masse gode venner og snak over en dram eller to.
Thy Whisky Festival har netop præsenteret de første otte deltagere:
På festivalen vil du blandt andet møde de engelske kornnørder fra Fielden Whisky, finske Teerenpeli Distillery. Samtidig sørger Thomas Korsgaard fra SMWS for gamle skotske dråber og Thornæs, Sall og Fary Lochan sørger for nyt fra den øverste danske whiskyhylde. Men det skal også handle om meget andet end whisky, blandt andet kommer frugtvins-kongerne fra Andersen Winery og kombucha-bryggerene fra Kombucha Inc forbi festivalen.
Billetsalget er skudt i gang – der er kun 500 billetter – og en billet koster kun 349 kroner og inkluderer:
– Adgang til festivalen
– 1 x whiskyglas
– 10 poletter (værdi 150 kr)
– Velkomstsmagning
– Aftensmagning om bålet
– Dagsprogram på gårdsplads
– Oplevelser i destilleriet
Pressefoto: Thy Whisky Festival