Agger Fiskebil og Restaurant Tri har indgået et samarbejde, der skal modvirke madspild.
Agger Fiskebil bruger nemlig deres fiskeben og skaldyrsrester til at lave en lækker lokal fiskesuppe, hvor Michelinkokken Nicolas Min Jørgensen har udviklet de to opskrifter:
Helleflynderbisk m. skærm dild fra Grøn Thy.
Hummerbisk m. Whisky malt fra Thy Whisky.
De frosne fiskesupper skal bare tøes op, tilsættes 1/2 liter fløde og varmes op.
Supperne er lavet med kærlighed for råvarerne og med tanke på miljø og nær miljø, og bliver næsten ikke mere lokale.
Du kan købe de lækre supper på Agger Havn på Agger Havn – hver dag 09.00-12.00.
Priserne er kun 150 kroner for en suppe og et kilo muslinger og 275 kroner for en suppe og 1 kg jomfruhummerhaler. Der er nok suppe til 2-3 personer.
Foto : Privatfoto