VisitMors indbyder til madlavningskursus

I forbindelse med Østers- & Muslingepremieren 13. – 15. oktober tilbyder VisitMors i samarbejde med Dansk Skaldyrcenter et spændende madlavningskursus – og selvfølgelig med fokus på fisk og skaldyr.

Skaldyrskole på Dansk Skaldyrcenter

Ja, det har du/I mulighed for lørdag den 14.10 kl. 16.00 – 20.00.

I Dansk skaldyrscenters køkken vil centrets madentusiast give tips, tricks og gode råd.
I går på opdagelse i en verden af skaldyr, hvor vi afprøver forskellige tilberedningsmetoder.
Tag evt. et par venner med og hjælp hinanden med at lave maden – I vil få en fantastisk hyggelig aften, forsikrer turistchef Bente Kristensen.

Menuen sammensættes af hvilke råvarer, der er til rådighed, men der vil være fokus på skaldyr. Der er masser af tid, så der hygges medens maden bliver fremstillet, og deltagerne kan se frem til nogle lækre retter.

Arrangørerne lover en gastronomisk nydelse ud over det sædvanlige, og glæd dig over, at du selv har været med til at frembringe den.

Aftenen afsluttes med fællesspisning.
Drikkevarer kan købes.

Denne aften er arrangeret af Dansk Skaldyrcenter i tæt samarbejde med Morsø Turistbureau og er blot en af mange tiltag, der hen over året bliver udbudt.

Tilmelding er nødvendigt senest onsdag den 11.10 og kan ske til Morsø Turistbureau, tlf. 97720488

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top